Retreats & Σεμινάρια

Τεχνικές Αναπαράστασης: Online Επαγγελματική Εκπαίδευση

Τεχνικές Αναπαράστασης: Online Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ένας νέος κύκλος εκπαίδευσης ξεκινά στην Τέχνη του Ζην !

Η Έφη Κονταξή θα διδάξει online αναπαραστατικές τεχνικές, για όσους επαγγελματίες θα ήθελαν να προσθέσουν νέα χρήσιμα εργαλεία στην πρακτική τους με άτομα και ομάδες (online και δια ζώσης).


Το πρόγραμμα απευθύνεται :

 • σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και προσωπικής ανάπτυξης, οποιασδήποτε προσέγγισης, σωματικούς θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, coaches, mentors, εκπαιδευτικούς, στελέχηδιαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, και άλλους επαγγελματίες που δουλεύουν με άτομα ή επιχειρήσεις, ατομικά ή ομαδικά
 • σε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον για την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη και θέλουν να έχουν την εμπειρία της χρήσης των εργαλείων που αναλύονται στην εκπαίδευση για προσωπικά τους θέματα 

 

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση σε τεχνικές αναπαράστασης, για τη διερεύνηση θεμάτων αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης και τη διευκόλυνση λύσεων.

Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε :

 • Αναπαραστάσεις με χωροθέτες
 • Τεχνικές NIG (Neuro-Imaginative-Gestalt)
 • Δομικές Αναπαραστάσεις
 • Αναπαραστάσεις με Φιγούρες, αντικείμενα κλπ
 • Αναπαραστάσεις με τα Μάτια του Νου

 

Ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες τεχνικές, θα αναλυθούν και θεωρητικά θέματα, που αφορούν την αναπαραστατική εργασία, όπως το γενικό πλαίσιο εργασίας με το πεδίο, η θέση του συντονιστή, υποστήριξη, εμπόδια και καλές πρακτικές.

Θα γίνει, επίσης, εισαγωγή στις αρχές της φιλοσοφίας και της πρακτικής της συστημικής αναπαράστασης και η εκπαίδευση αυτή θα οδηγήσει, όσους ενδιαφέρονται, στον ετήσιο εκπαιδευτικό κύκλο στη συστημική αναπαράσταση, που θα ακολουθήσει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εφαρμογή των τεχνικών αυτών στην πράξη, να επεξεργαστούν δικά τους θέματα, αλλά και να κάνουν αρκετή εξάσκηση οι ίδιοι, με την κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να νιώσουν οικεία με τις νέες τεχνικές και τα αποτελέσματά τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν άμεσα χωρίς δισταγμό.

Το πρόγραμμα αποτελείται από :

 • 30 ώρες online εκπαίδευσης
 • 30 ώρες μελέτη βιβλιογραφίας
 • 20 ώρες εξάσκησης με συνεκπαιδευόμενους ή πελάτες
 • 1 εργασία περιγραφής της αναπαραστατικής εργασίας από case study της επιλογής του εκπαιδευόμενου
 • 1 εργασία που αφορά την εμπειρία του εκπαιδευόμενου σε εργασία πεδίου


Σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης δίνεται πλήρης και αποτελεσματική υποστήριξη των εκπαιδευόμενων, έτσι ώστε γρήγορα και με αυτοπεποίθηση να μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στην εφαρμογή των τεχνικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ : για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να διαθέτετε υπολογιστή ή τάμπλετ και όχι από κινητό

 

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα (παρακολούθηση, μελέτη, εξάσκηση και δύο εργασίες) :

 • θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησηςκαι επιτυχούς ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης
 • θα μπορούν να εντάξουν άμεσα τις τεχνικές στην πρακτική της προσέγγισής τους, για καλύτερη αποτελεσματικότητα και αύξηση εισοδήματος
 • θα έχουν συνεχή υποστήριξη μέχρι και την παράδοση των εργασιών τους
 • θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος, εάν το επιθυμούν, στις μηνιαίες συναντήσεις εποπτείας, υποστήριξης και ανάπτυξης των επαγγελματιών φροντιστών «Η Τέχνη της Αρωγής»
 • θα μπορούν να συμμετέχουν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων) στην ετήσια εντατική εκπαίδευση στην ομαδική Συστημική Αναπαράσταση για το έτος 2024 (Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2024).

 

 

Οι συναντήσεις της εκπαίδευσης γίνονται αποκλειστικά online


ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 
***Οι 20 ώρες εξάσκησης θα πραγματοποιούνται ανά δύο ώρες για κάθε εβδομάδα σε συνεννοήση με τον κάθε φορά συνεκπαιδευόμενο και θα χρειαστεί να έχει προβλεφθεί να υπάρχει κι αυτός ο χρόνος διαθέσιμος από τους συμμετέχοντες ***

 

Κόστος εκπαίδευσης

Συνολικό κόστος εκπαίδευσης (σύντομα θα ανακοινωθεί).

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης σε 3 μηνιαίες δόσεις. 


Για περισσσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Προκαταβολή 50 ευρώ (μετά την έγκριση της αίτησής σαςανάλογα με τη διαθεσιμότητα θέσεων).

 

Για την εγγραφή σας χρειάζεται να υποβάλλετε αίτηση εγγραφής εδώ και να καταθέσετε την προκαταβολή μετά την έγκριση της συμμετοχής σας.

 *το νέο αυτό τμήμα δεν αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου. 

 

Related Articles

Τα 4 πρότυπα που σε κρατάνε πίσω στις σχέσεις, στην επιχείρηση, σε όλους τους τομείς της ζωής

Οι Τάξεις της Αγάπης

Οι Τάξεις της Αγάπης

Η Λύση μου κι Εγώ!

Η Λύση μου κι Εγώ!